www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lieven Scheire, André van Duin, Jens Dendoncker, Theo Maassen, Hehobros

Op 27 december presenteren Lieven Scheire en Diederik Jekel op NPO1 ‘De wondere wereld van Chriet Titulaer’, een ode aan de in april van dit jaar overleden sterrenkundige en tv-presentator. Ze besteden aandacht aan de technologische voorspellingen, die Titulaer deed in zijn programma ‘Wondere Wereld’ in de jaren ’80. Andere bekende Nederlanders, waaronder André van Duin, komen in deze eenmalige uitzending vertellen over hun bewondering voor Titulaer.

De Vlaamse commerciële zender VTM gaat een tweede seizoen maken van het succesvolle verborgencameraprogramma Hoe zal ik het zeggen?. Jens Dendoncker is opnieuw op post als presentator, maar omdat hij mede door dit programma een Bekende Vlaming is geworden, zal hij iets langer moeten doorbrengen bij de make up om herkenning te voorkomen. Dendoncker kondigde het nieuws aan op QMusic.

Theo Maassen is op zaterdag 6 januari te gast in de Cacaofabriek in Helmond. Hij beantwoordt dan vragen over de film Billy, zijn regiedebuut.
meer info

De opnames voor het tweede seizoen van de online comedy Hehobros van de VPRO is in volle gang. In de serie gaan beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing iedere week uit eten en bespreken dan het wel en wee van hun relaties. Pepijn is hetero en Kevin homo. Ze bespreken stigma’s en komen tot verrassende ontdekkingen.
Youtube: seizoen 1 Hehobros

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...