nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Henk Rijckaert in Gent

Binnenkort loopt de tournee van Henk Rijckaert met zijn voorstelling ‘Technostress’ ten einde. Tijdens de derniere in Kunstencentrum Vooruit in Gent op 23 december worden opnames gemaakt.

“Toen de oermens het vuur ontdekte en zo een grote sprong voor de mensheid maakte, ontstond er een nieuwe angst. Telkens wanneer de holbewoner zijn grot verliet, was er die ene dwangmatige gedachte: ‘Shit, heb ik het vuur wel uitgezet?’ Toen later ook GSM’s, portefeuilles en computers hun intrede maakten, werd het huis verlaten een steeds meer stresserende onderneming.
Er is Twitter, Facebook en Instagram. En er is tv, Netflix en TV On Demand, Net Gemist en Ooit Gemist … Hebben de kinderen morgen tekenles of moeten ze gaan voetballen? Zoveel om te volgen. Zoveel om aan te denken.”

Je kunt daarvoor nog tickets bemachtigen via:
vooruit.be

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.