www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: De Partizanen, Freek de Jonge, Beatrice van der Poel, Thomas Smith, Najib Amhali, Eva Crutzen

We schreven al eerder dat De Partizanen een Kersteditie van hun theaterprogramma ‘Welkom in Partizanië’ gaan maken: ze spelen allerlei sketches zoals je ze van hen gewend bent, maar dan aangevuld met kerstclichés in de overdrive: glühwein, nepsneeuw, geforceerde gezelligheid. Hiervoor zullen ze ook enkele gasten uitnodigen, zo werd bekend gemaakt: dit zijn Patrick Laureij, Pieter Bouwman, Micha Wertheim, Wim Helsen, Tim Fransen en Kees van Amstel. En er zal een après-comedy-hut zijn.
speellijst

Welkom in Partizanië – DE KERSTEDITIE (19 t/m 24 DEC, @ De Kle…

Nu Sinterklaas ons verdeelde landje weer heeft verlaten is het hoog tijd voor wat Kerst-verbroedering! En waar kan dat beter dan bij een voorstelling van De Partizanen in De Kleine Komedie?Met speciale gasten Patrick Laureij Pieter Bouwman Micha Wertheim Wim Helsen Tim Fransen Kees van Amstel, en een après-comedy-hut.19 t/m 24 DECEMBERKaarten: https://tinyurl.com/y7kxtvwg

Geplaatst door De Partizanen op woensdag 6 december 2017

Freek de Jonge helpt met de start van de verbouwing van Schouwburg Middelburg.
meer info en korte video

In februari verschijnt het audioboek van ‘Schildpadden tot in het oneindige’ van John Green. Het verhaal wordt voorgelezen door Beatrice van der Poel. Het gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

Thomas Smith gaat nu maandag vanaf 17u00 4 uur live op Facebook. Tips om Smith gedurende die tijd bezig te houden, zijn welkom op zijn Facebookpagina.
www.facebook.com/thomassmithofficial

Transit-experiment

Nu maandag om 17u ga ik 4u live op Facebook! Kijk mee, geef uitdagingen en suggesties om de tijd te vullen, doe mee met het ‘transit-experiment’!

Geplaatst door Thomas Smith op vrijdag 8 december 2017

Najib Amhali heeft in de Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest van het Jaar de TrosKompas Oeuvre Award 2017 uitgereikt aan René Froger voor diens bijdrage aan het Nederlandse lied.

Cabaretiere Eva Crutzen heeft de Woman of the Year Nieuwkomer Award gewonnen van modetijdschrift Harper’s Bazaar.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...