nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marc Maron naar Nederland

De Amerikaanse comedian Marc Maron komt naar Nederland: op 23 april staat hij in Koninklijk Theater Carre met zijn ‘A Few Parts of the World Tour’. Maron staat garant voor een avond vol eerlijke, rauwe comedy die je aan het denken zet.

Marons carrière startte in 1987, waarin hij begon op te treden als stand-up comedian. Hij was was ook een regelmatig gast in Late Show with David Letterman en Late Night with Conan O’Brien. Tevens schreef en produceerde hij zijn eigen scripted serie, Maron, die gedurende vier seizoenen te zien was op IFC. Hij speelde in meerdere films, zoals ‘Almost Famous’, ‘Get A Job’, ‘Mike and Dave Need Wedding Day’ en de Netfix-serie ‘GLOW’. In 2009 begon hij met zijn podcast WTF with Marc Maron. Hierin interviewt hij collega’s, vrienden of andere beroemdheden, zoals Barack Obama, Keith Richards, Ben Stiller en Robin Williams.

De kaartverkoop start op woensdag 13 december om 10u00.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...