nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen Huiskamerfestival 2018

Op 10 januari wordt het Griffioen Huiskamerfestival in Amstelveen georganiseerd: cabaretiers treden die avond op op de vernieuwde campus Uilenstede en op de meest onverwachte spots in de studentenwijk.

Dit jaar treden de volgende artiesten op: Sanneke van der Meulen (juryprijs Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017), Daan van der Hoeven (publieksprijs Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017 en juryprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2017), Jochem Nooyen (illusionist en bekend van het tv-programma Rundfunk), Frederique Arnold (halve finale Groninger Studenten Cabaret Festival), Maarten Ebbers (winnaar Leids Cabaret Festival 2009, nominatie Annie M.G. Schmidtprijs 2016) en Luuk van der Vaart (publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2017).

Meer info:
www.griffioen.vu.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon