www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Plien & Bianca en Arjan Ederveen in roadmovie-musical ‘Selma Ann Louis’

Plien & Bianca en Arjan Ederveen zullen vanaf mei voor het eerst samen op toneel staan in een nieuwe roadmovie-musical ‘Selma Ann Louis’. De voorstelling gaat op 6 mei 2018 in premiere in DeLaMar en speelt tot en met juli 2018 in negentheaters door het land.

“Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.”

De creatieve krachten achter de productie zijn Pieter Kramer (regie) en Nathan Vecht (script). Eerder waren zij verantwoordelijk voor ‘In de ban van broadway’. Overige rollen worden o.a. vertolkt door Bas Hoeflaak (Droog Brood, Sluipschutters), Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman

De voorstelling wordt – in opdracht van de Theateralliantie – geproduceerd door Bos Theaterproducties. Naast DelaMar is de voorstelling te zien in TAQA Theater De Vest Alkmaar, Wilminktheater Enschede, Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Oude Luxor Theater Rotterdam, MartiniPlaza Groningen, Theater Orpheus Apeldoorn, Stadsschouwburg Utrecht en Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden. –www.selma-ann-louis.nl

Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties die gerealiseerd worden in samenwerking tussen producenten en theater. Zoals de huidige opvoering van ‘Fiddler on the Roof’.

foto: René Castelijn

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.