www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Diederik Smit, Klein Orkest, Rob Vanoudenhoven

Diederik Smit heeft de jubileumeditie van De slimste mens gewonnen. Deze editie werd georganiseerd ter gelegenheid van het tiende seizoen van de quiz.

Door het grote succes van ‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’ van Klein Orkest en Harrie Jekkers, komt er van half november 2018 t.e.m. eind mei 2019 een reprise. In maart wordt de speellijst bekend gemaakt.

Rob Vanoudenhoven werkt aan zijn eerste theatervoorstelling. Vanoudenhoven werd in Vlaanderen bekend als panellid bij het humoristische cultprogramma Alles Kan Beter en presenteerde hij daarna zelf succesvolle tv-programma’s voor Eén zoals o.a. De XII werken van Vanoudenhoven en Via Vanoudenhoven. Sinds zijn overstap naar de commerciële zender VTM kon hij het succes van zijn eerdere programma’s niet meer evenaren. Nu hij 50 wordt, acht Vanoudenhoven de tijd rijp om zelf een voorstelling vol verhalen en grappen te maken. Vanoudenhoven was eerder ook lid van de Belgische Improvisatie Liga.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...