www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: De Heren rond Rawie

Vorig seizoen maakten kleinkunstenaars Bas Marée, Mattijs Verhallen en Ludo van der Winkel als ‘De Heren rond Rawie’ de voorstelling ‘Dit alles’, gebaseerd op het werk van de Groningse dichter Jean Pierre Rawie. Nu willen zij graag een Nederlandstalig bluesalbum opnemen met dit werk en daarvoor zijn ze een crowdfundingsactie gestart.

“Rawie is niet voor niks één van de best verkopende dichters van Nederland. Zijn poëzie is doordrongen van misère, onmogelijke liefde, de dood en tevens een stevige dosis humor en dat bleek een geweldige combinatie met bluesmuziek, waar wij drieën een voorliefde voor koesteren.”

Ruim 20 gedichten hebben ze voor de avondvullende kleinkunstvoorstelling gezet en om dit kwalitatief goed vast te leggen is geld nodig voor een professionele studio, het inhuren van een paar sublieme gastmuzikanten evenals voor het persen van de cd en de vormgeving van de albumcover.

Het streefbedrag is 5000 euro en met nog 8 dagen te gaan zitten ze op 72%.
Voordekunst.nl: De Heren rond Rawie – Dit Alles

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.