www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Herman Finkers, Jeroen van Merwijk, Belpop 100, Javier Guzman

Freek de Jonge is, samen met Janine Abbring en Max Holthausen, door RTV Noord genomineerd voor Groninger van het Jaar 2017. Stemmen voor je favoriet tot en met 28 december.
www.rtvnoord.nl/gvhj
De Jonge reageert tegenover RTV Noord op zijn nominatie.
www.rtvnoord.nl

Ter gelegenheid van 150 jaar Boekhandel Broekhuis wordt er op 12 februari de Broekhuis 150 Theateravond in Schouwburg Hengelo georganiseerd. Er zullen gastoptredens zijn van o.a. Herman Finkers & In mysterium, Jeroen van Merwijk, Jaap Scholten, Hans Croiset, Eric Vloeimans, Dimitar Bodurov, Andre Kerver & Bennie Waanders.

Afgelopen zaterdag zond Radio 1 (BE) de Belpop 100 uit, de 100 beste Belgische nummers volgens de luisteraars van Radio 1. Op nummer 1 stond Ploegsteert van Het Zesde Metaal (met Wannes Cappelle), op twee eindigde Ruimtevaarder van Kommil Foo en Jacques Brel vervolledigde de top 3 met Ne me quitte pas.
www.belpop100.radio1.be

Naast Jörgen Raymann, Tineke Schouten en Karin Bloemen is ook Javier Guzman te zien tijdens All Mixed Up The Challenge op 11 maart en maandag 12 maart in Afas Live. Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met het Vumc Alzheimercentrum en Alzheimer Nederland. Voor meer info:
All Mixed Up The Challenge met o.a. Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...