www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nationaal Theaterweekend 2018 met o.a. The Ashton Brothers en Anne Neuteboom

Van 26 t.e.m. 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats.

Dit Theaterweekend is een initiatief van de BankGiro Loterij, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Ruim zeventig theaters in heel Nederland zullen in dit weekend een gevarieerd programma aanbieden en dit voor slechts tien euro per voorstelling – dit kan cabaret, toneel, opera, een concert of musical zijn.

Qua cabaret kan je o.a. gaan kijken naar The Ashton Brothers (Theater De Voorveghter Hardenberg en Zaantheater Zaandam), Anne Neuteboom (TAQA Theater De Vest Alkmaar), Maartje & Kine of Benjamin van der Velden (Parkstad Limburg Theaters Heerlen), Bert Gabriëls (Kennemer Theater Beverwijk), Mark van de Veerdonk (Munttheater Weert) en Herman in een bakje Geitenkwark (Maaspoort Venlo).

Meer info en de lijst met de deelnemende theaters en hun programma (doorklikken voor de voorstellingen van dit theater):
www.nationaaltheaterweekend.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...