www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Andries Tunru

Andries Tunru sluit zich aan bij Bos Theaterproducties. In het seizoen 2018-2019 zal hij gaan dubbelen met de improcomedygroep ‘Beperkt houdbaar’, waar hij ook deel van uitmaakt. Daarbij werkt hij aan een avondvullend programma dat in seizoen 2019-2020 te zien zal zijn.

Tunru (Culemborg, 1991) studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie en won in november van dit jaar de persoonlijkheidsprijs op Cameretten. Vorig jaar won hij al de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarnaast is hij actief bij impro-groepen Flunknarf en Beperkt Houdbaar.
www.andriestunru.nl

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.