www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Micha Wertheim, Padoem Patsss, Raymond van het Groenewoud

In zijn voorstelling Ergens Anders maakte Micha Wertheim gebruik van een kniehoog robotje. Ondertussen werd er, voor de fans van dit robotje, een Zet Mij Maar Uit Ringtone ontwikkeld. Deze ringtone kan via onderstaande link gedownload worden.
ringtone
alternatieve link

Vanaf 28 december zendt BNNVARA een nieuw seizoen uit van Padoem Patsss op NPO3.

Raymond van het Groenewoud krijgt de Lifetime Achievement Award uitgereikt tijdens de 11e editie van de MIA’s op 30 januari. Van het Groenewoud krijgt deze prijs voor zijn hele carrière, die meer dan 4 decennia omvat. De Mia’s zijn zowat de belangrijkste prijzen voor de muziek in Vlaanderen.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...