www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Plien van Bennekom in Nederlandse, Guga Baùl in Vlaamse stemmencast Ferdinand

In de nieuwe animatiefilm Ferdinand spreekt Plien van Bennekom de stem in van geitje Lupe, de kalmeringscoach voor vechtstieren. In de Vlaamse versie maakt Guga Baùl deel uit van de stemmencast, hij is de stem van Cuatro.

Ferdinand gaat over een grote stier met een klein hartje. Hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is en men wil hem laten ‘vechten’ in de arena bij het stierenvechten. Ferdinand is echter een vredelievende stier die niet wil vechten en hij zet alles op alles om weer terug thuis te komen bij zijn familie.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...