nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Katinka Polderman, Lander Severins, Hannelore Bedert

Katinka Polderman heeft de NPO Zapp Kerstclip ‘Kerstmis vier ik samen met jou’ geschreven. Het nummer is een cover van All I want for Christmas is you van Mariah Carey.

Lander Severins, een van de deelnemers van Voor De Leeuwen, de Eén-zoektocht naar nieuw komisch talent, heeft zijn eerste kleinkunstalbum ‘Maanlander’ uit gebracht. Het album bevat nummers uit zijn gelijknamige voorstelling.
Maanlander

Hannelore Bedert, winnares van de Nekka-wedstrijd 2007, heeft 33 verhalen achter haar muziek gebundeld in het boekje ’33’. Dit is zo een verzameling (beeld)materiaal geworden vol getuigenissen, kleine anekdotes en heftige ervaringen van mensen die ‘iets hebben’ met een van haar nummers hebben. Bij dit boekje hoort ook een gloednieuwe EP met 5 nieuwe nummers, ‘Vanaf nu doe ik alles wat ik wil’. EP en ’33’ zijn enkel verkrijgbaar tijdens haar concerten en via haar website. Bedert werkt momenteel ook aan een roman, die ze volgend najaar hoopt uit te brengen.
www.hannelorebedert.be

Categorie: CD, Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon