nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Grote Oudejaarsconference Overzicht 2017 – aanvullingen

Op 2 december publiceerden we een uitgebreid overzicht met alle landelijke en lokale oudejaarsconferences, van Nederland én Vlaanderen.
Het Grote Oudejaarsconference 2017 Overzicht

Maar dat is nog niet alles!

Pieter Derks’ kortste oudejaarsconference van Nederland. Voor het tweede jaar op rij houdt Pieter Derks de kortste oudejaarsconference voor Nu.nl. Op geestige wijze passeren de belangrijkste onderwerpen van 2017 de revue.
23 dec 2017

Google & Boom Chicago presenteren Year in Search 2017. De tien trending Google zoekopdrachten van het jaar in één show: bekijk de YouTube-eindejaarsconference met Pep Rosenfeld met Greg Shapiro van Boom Chicago.
12 dec 2017

En zo komen we toch nog op 31!

NPO Focus heeft daarnaast een special online gezet over de geschiedenis van de oudejaarsconference. “Het fenomeen was lange tijd de hoofdprijs voor de uitverkoren cabaretier. Als komiek annex dominee mocht hij op 31 december het Nederlandse volk met een humoristische terugblik over de drempel van het nieuwe jaar loodsen. Hoe begon die traditie? En is de klassieke oudejaarsconference nog te redden?”
NPOFocus: De oudejaarsconferencier: journalist, dominee of komiek?

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.