nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Tweede seizoen Hehobros van start

Van 27 tot en met 31 december verschijnt dagelijks een nieuwe aflevering van de online comedyserie Hehobros op het VPRO YouTube-kanaal. Genadeloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen. Daaruit bestaat de vriendschap van Kevin Hassing en Pepijn Schoneveld, de een homo, de ander hetero.

In het tweede seizoen van de online comedyserie Hehobros zien we hoe BFF’s Kevin en Pepijn omgaan met liefdesverdriet, vreemdgaan, paniek en de waarde van vriendschap. Met gastrollen van Sanne Langelaar, Leendert de Ridder, Berit Companjen en Fem Petraeus. Kevin Hassing en Pepijn Schoneveld schreven zelf het scenario, de regie is dit jaar in handen van Jamille van Wijngaarden.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen: Kevin is gedumpt door Jurre en Pepijns vriendin Eef heeft met een meisje gezoend. Genoeg om woedend en verdrietig over te zijn.

Eerdere afleveringen zijn te zien via:
Youtube: VPRO

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.