www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Eric van Sauers, Richard Groenendijk, Piet De Praitere, Anne van Veen

De serie ‘De 12 van Oldenheim’, met rollen van o.a. Eric van Sauers en Richard Groenendijk (foto), zal vanaf 1 april uitgezonden worden op RTL 4. Eerder werd de reeks al uitgezonden door Videoland. ‘De 12 van Oldenheim’ volgt de levens van de inwoners van Oldenheim, een oer-Hollands dorp waar families al generaties lang wonen. De schrik is groot wanneer de inwoners van het dorp geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze verdwijningen.

Piet De Praitere gaat een rol vertolken in de nieuwe Eén-serie De Twaalf, die het verhaal vertelt van twaalf juryleden in een assisenzaak. De reeks zal ten vroegste in 2019 op tv te zien zijn. Andere rollen worden vertolkt door o.a. Zouzou Ben Chikha en Maaike Cafmeyer.

Anne van Veen heeft het luisterboek ingesproken van ‘Café Zon & Zee’ van Jenny Colgan. Nu al exclusief te beluisteren via Storytel. Het fysieke boek verschijnt op 9 januari.
storytel: Café Zon & Zee

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...