nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

LichteGedichtenDag 2018

Dertien lichtvoetige dichters. Virtuoze taaltovenaars met gevoel voor humor. Nooit eerder kwamen zoveel gelauwerde woordkunstenaars in één voorstelling bijeen. Op 29 januari 2018 op het podium van de Kleine Komedie Amsterdam.

29 januari, de Kleine Komedie Amsterdam: Lichte Gedichten Dag #lightverse #plezierdichters Met naast Erik van Muiswinkel ook nog: Peter Knipmeijer, Frank van Pamelen, Jan J. Pieterse, Jan Boerstoel, Ivo de Wijs, Jan Beuving, Roel C. Verburg, Theo Danes, Dorine Wiersma en Pieter Nieuwint.tickets: http://bit.ly/2AvWx36

Geplaatst door Tom Pijnenburg op woensdag 3 januari 2018

Oude meesters als Ivo de Wijs, Pieter Nieuwint en Jan Boerstoel. Jong talent als Jan Beuving en Theo Danes. Verwacht verrassingen van alleskunners Kees Torn en Erik van Muiswinkel, visuele ollekebollekes van Peter Knipmeijer en Frank Fabian van Keeren, hilarische liedjes van Dorine Wiersma en Roel C. Verburg.

De presentatie is in handen van Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse. Dat maakt samen dertien dichters, die zullen bewijzen dat gedichten en gelach wel degelijk samen gaan.

Meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...