www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Derde Depressiegala met o.a. Diederik Smit, Marjolijn van Kooten, Stef Bos

Op 15 januari vindt in de Verkadefabriek in Den Bosch het derde Depressiegala plaats. Dit is een initiatief van de Mental Health Foundation die het taboe op depressies wil terugdringen. Bekende ervaringsdeskundigen geven uitleg om de kennis over deze ziekte te vergroten en het gesprek daarover te vergemakkelijken.

Verschillende Nederlandse artiesten vragen deze avond op een positieve manier openheid voor depressie. Je kan gaan kijken naar comedians Diederik Smit en Marjolijn van Kooten. Maar ook Stef Bos, violiste Floor Braam, Fimme Bakker, antropoloog Daniëlle Braun, schrijvers/dichters Erik Jan Harmens en Ellen Deckwitz komen langs.

Meer info:
www.depressiegala.nl

De drijvende kracht achter het Depressiegala is de Mental Health Foundation, in 2016 opgericht door ambitieuze deskundigen om psychische ziektes bespreekbaar te maken en te zorgen dat de eerste signalen meteen worden herkend. Zo willen ze voorkomen dat mensen vastlopen in de maatschappij. Ook deze derde editie staat het doorbreken van het taboe op depressie – de derde grootste ziekte in Nederland – centraal.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...