www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gelukkig nieuwjaar

De zwartekat redactie wenst allen een gelukzalig en cabaretesk 2018. Als altijd met de lach op de loer en Zwartekat wereldheerschappij in het verschiet.

2017 bleek in vele opzichten weer beroerder dan 2016, maar gelukkig waren er ook vele lichtpunten, zoals vele mooie en hilarische voorstellingen. Ook is Zwartekat na 21 jaar actiever dan ooit. Opnieuw plaatsen we als de meest actuele cabaret- en comedysite van Nederland én België meer berichten (1.465 in totaal) dan in de jaren ervoor, hadden we pas weken later door dat het 17.000e nieuwsbericht was geplaatst en hebben we inmiddels ruim 40.000 keer hoogst informatief en hopelijk af en toe ook grappig getweet.

Aan die grote cabaretdatabase wordt nog steeds noest gewerkt. Aan de nieuwe vormgeving wat minder, omdat we vol inzetten op inhoud. Zo komt er op korte termijn een podcastserie vol gesprekken met recensenten. Dat blijken gewoon mensen te zijn, wat de artiesten ook mogen beweren.

Verder kijken we uit naar o.a. het Nieuwjaarsconcert van Het Nieuwe Lied, voorstellingen van talenten als Kiki Schippers, Martijn Kardol, Eva Crutzen, Alex Ploeg en De Fransse Eijkel en aanwassen van nieuwe namen dankzij de verschillende cabaretfestivals.

Op positiviteit en mooie voorstellingen!

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.