nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nigel Williams gastheer op Wintervonk

Van 3 t.e.m. 7 januari vindt er in Wilrijk (BE) Wintervonk plaats, een festival met comedy, muziek, Nieuwjaarspoëzie, kinderactiviteiten en veel meer.

Op 4 en 5 januari is Nigel Williams gastheer van het event. Op 4 januari zal hij ook samen met Johnny Trash en Wouter Monden optreden – de drie heren vormen immers sinds kort samen het comedy-trio De Rodeo’s. Op 5 januari inviteert Williams de cabaretières Els Vertongen en Nele Goossens. Vertongen speelt mee in Lachland, een comedyvoorstelling voor anderstaligen die Nederlands leren. Goossens zal op Wintervonk een best-of uit haar derde onewomanshow ‘Dag Janine en dag José’ brengen.

Meer info:
www.wintervonk.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...