nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Mooi’ van Maarten van Roozendaal “beste theaterlied van na 1990”

‘Mooi’ van Maarten van Roozendaal is het beste theaterlied van na 1990. Dat was de uitslag van de verkiezing georganiseerd door het radioprogramma ‘Volgspot’. De andere overgebleven nominaties waren ‘Guus’ van Kiki Schippers en ‘D’n boom’ van Gerard van Maasakkers.

Tijdens de uitzending van vrijdagavond waren bijdragen, pleidooien, motivaties, verhalen en optredens van ambassadeurs, juryleden en artiesten. Hier terug te luisteren:
5 jan 2018

Op de foto: Marcel de Groot (ambassadeur voor Maarten van Roozendaal), Guido Van de Meent, Mike Roelofs (ambassadeur voor Gerard van Maasakkers), Jeanne Kers, Patrick Nederkoorn (ambassadeur voor Kiki Schippers), Leoni Jansen, Hijlco Span, Kick van der Veer, initatiefneemster Mylou Frencken, Axel van der Ende, Wineke Remmerswaal.

Bekijk hier alle liederen:

foto: Volgspot

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.