nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: 100ste Bies, Drs P, Nekka Nacht

Op 16 januari kan je naar de 100ste editie van Bies, het try-out podium voor cabaret en kleinkunst in Theater Bellevue in Amsterdam. Tijdens deze editie zijn er optredens van o.a. Yentl en de Boer, Nina de la Croix, Anne Neuteboom, Patrick Sytsema en Kasper van der Laan.
theaterbellevue.nl

Michèl de Jong werkt momenteel aan een biografie over Drs P. De Jong is een freelance historisch onderzoeker en tekstschrijver en hij was de laatste tien jaar ook redelijk hecht met Drs P bevriend. Voor de biografie spreekt de Jong met zijn de latere vrienden en collega’s van Drs P en reist hij hem na, zoals naar zijn geboorteland Zwitersland.

De jubileumeditie van Nekka Nacht vindt dit jaar plaats in De Roma in Borgerhout. Eerder was het evenement in het Antwerpse Sportpaleis te zien en in 2016 eenmalig in de Lotto Arena. Het programma van de vijfentwintigste editie is nog niet bekend.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...