www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop in Carré

Op dinsdag 13 maart 2018 presenteert Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder anderen Paul de Leeuw, Spinvis en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via carre.nl.

Onder anderen Paul de Leeuw, Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete lied van Freek de Jonge en Bram Vermeulen ten gehore brengen. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Freek de Jonge presenteert de avond en zal een greep doen uit de inhoud van de box en fragmenten tonen van nooit eerder uitgebracht materiaal.
meer info en kaarten

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.