nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe shows voor Brigitte Kaandorp

Na twee jaar keert Brigitte Kaandorp weer terug met eigen shows, zo meldt ze op haar website.

Zo komt er dit voorjaar een zomershow aan voor in de Openluchttheaters van Nederland en Vlaanderen: ‘Brigitte Kaandorp Wereldtournee met het Schwartzw√§lderkirsch Orkest’
Met een tienkoppig orkest en drie achtergrondzangers brengt ze daarbij haar eigen liedrepertoire, maar “ook veel nieuw en meezingbaar werk zoals onder andere liedjes uit mijn op handen zijnde musical ‘ANWB de Musical’ (voor in de TheaterHangaar in Valkenburg-Katwijk, als Soldaat van Oranje nou eindelijk eens is opgesodemieterd) plus recent geschreven festival hits.”

Na de zomer volgt dat een nieuwe One Woman Show, met try-outs vanaf oktober.

In september is ze overigens nog te zien tijdens een feestelijke show ter ere van het honderdjarig bestaan van de Stadsschouwburg Haarlem, met o.a. Veldhuis en Kemper, Erik van Muiswinkel, Mylou Frencken en Patrick Stoof.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.