nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tourbus Martijn Kardol gestolen

De tourbus van Martijn Kardol is gestolen in Rotterdam, met daarin alle spullen voor zijn voorstelling ‘Bang’: licht & geluidsapparatuur, piano, rookmachine, het hele decor en het pakje peuken van de technicus. Daardoor kunnen de voorstellingen op vrijdag in Druten en zaterdag in Hoofddorp niet plaats vinden. In overleg met de theaters wordt een nieuwe datum gezocht.

Mijn decor is gestolen!

***ONZE TOURBUS IS GESTOLEN***Lieve mensen, Helaas is onze tourbus gestolen in Rotterdam, met daarin alle spullen van mijn voorstelling. Licht & geluidsapparatuur, mijn piano en niet te vergeten het hele decor. Alles is weg. Zelfs het pakje peuken van mijn technicus. Geen sporen van braak, gewoon ingestapt en weggereden. Dat is even heel erg balen, maar we zijn al weer volop bezig om het decor opnieuw te bouwen. Dat neemt echter wel wat tijd in beslag. De komende voorstellingen kunnen daardoor helaas niet doorgaan. We zijn druk bezig met de theaters om nieuwe data te vinden in de komende maanden, houd daarvoor mijn Facebookpagina, site en de site van het theater in de gaten!Delen wordt zeer gewaardeerd, hoe meer mensen ervan weten, hoe minder mensen straks teleurgesteld voor het theater staan! Dank alvast daarvoor en tot heel snel weer in het theater!

Geplaatst door Martijn Kardol op donderdag 11 januari 2018

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.