www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kamagurka, Adriaan Van Den Hoof, Tex de Wit

Kamagurka is de nieuwe huistekenaar voor de krant De Standaard: vanaf nu verschijnt er drie keer per week een tekening van hem in de krant.

Adriaan Van Den Hoof zal op 30 januari samen met radiopresentatrice Julie Van den Steen de live-show van de MIA’s presenteren. De MIA’s, oftewel de Music Industry Awards, zijn zowat de belangrijkste muziekprijzen in Vlaanderen.

Tex de Wit (Zondag met Lubach) geeft maandag 22 januari een schaaklezing in het Academiegebouw in Groningen. Deze lezing is getiteld: ‘Schaken (en een beetje seks)’. Daarbij doorloopt hij op toegankelijke wijze het schaakspel. In vogelvlucht komen de regels, de rijke geschiedenis, de toekomst, iconische schakers als Fischer, Kasparov en Carlsen, humor, tragiek en het leven zelf voorbij.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...