nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Taboe met Philippe Geubels

Vanaf zondag 21 januari zendt de Vlaamse zender Eén het nieuwe programma Taboe uit.

Philippe Geubels gaat hierin op zoek naar de grenzen van zijn humor en maakt comedy voor mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.

Afgelopen zomer trok Geubels een week op avontuur met mensen die een fysieke beperking hebben, mensen die ongeneeslijk ziek zijn, mensen met obesitas, blinden, mensen die een andere huiskleur hebben, holebi’s, mensen die in armoede leven en mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Hij leefde met hen samen, luisterde naar hun verhalen en nu neemt hij de proef op de som.

In aanwezigheid van zijn gasten toont Geubels het publiek een reportage over de week die hij met hen beleefde. Vervolgens brengt hij comedy voor en over hen. Bijzonder spannend voor het publiek en vooral voor Geubels: mag je met deze mensen lachen? Zo wordt het programma een unieke mix tussen human interest en comedy.

Taboe wordt iedere zondag van 20u30 tot 21u30 op Eén uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...