www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guido Weijers, Theo Nijland, tv-opnames Tegen De Sterren Op

Guido Weijers gaat Breda Live presenteren. Dit is een tweedaags muziekfestival, dat op 6 en 7 juli plaatsvindt op het Chasséveld in Breda.
www.bredalive.nl

Deze maand komt de film ‘Het leven is verrukkulluk’ in de bioscoop. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Remco Campert. Het script van de film werd geschreven door Theo Nijland. Nijland was te gast bij De Taalstaat om hierover te praten.
20 jan 2018

Binnenkort start het nieuwe seizoen van Tegen De Sterren Op bij de Vlaamse commerciële zender VTM. In dit Koefnoen-achtige programma persifleren acteurs en comedians, waaronder Guga Baùl en Walter Baele, de actualiteit. De opnames vinden plaats VTM Studio’s in Vilvoorde (BE) op 30 januari en 4 februari (2 opnames). Let wel: je kan geen kaarten kopen, enkel winnen.
Meer info:
www.vtmtickets.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...