nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend

De halve finalisten van het elfde Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Het zijn Pieter van Breevoort, Rima Kawuwung, Jeffrey Kleine Koerkamp, Anouk Kragtwijk & Jasper Swank, Prasad Postma, Lodewijk Schulte, Destin Sleutel en Oscar Smit.

Zij spelen op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari in Theater Zuidplein in Rotterdam om een finaleplaats. De finale vindt plaats op 10 maart in de Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar Cameretten 2015), Martijn Kardol (winnaar Leids Cabaret Festival 2016), Daan van der Hoeven (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2017).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

foto: Maxpix, creatieve fotografie

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.