nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kommil Foo op 25ste Nekka-Nacht

Kommil Foo zal optreden op de 25ste Nekka-Nacht, die dit jaar plaatsvindt op 20 (staand) en 21 (zittend) april in De Roma in Antwerpen.

Op de Nekka Nacht staat het betere Nederlandse lied in het middelpunt. In het verleden draaide iedere editie rond één centrale artiest, waarbij collega’s hun eigen interpretatie van nummers van deze artiest brachten. Zo stond o.a. Boudewijn de Groot, Kommil Foo, De Nieuwe Snaar, Herman van Veen en, tijdens de laatste editie, Toon Hermans centraal.

Na vele jaren in het Sportpaleis in Antwerpen ging de laatste editie van de Nekka-Nacht in 2016 door in de kleinere Lotto Arena (Antwerpen). In 2017 volgde een sabbatical. Voor de jubileumeditie dit jaar wordt echter gekozen voor de intieme setting van De Roma in Antwerpen. Ook wordt er voor deze editie gebroken met de traditie om de avond rond één artiest te laten draaien.

De jubileumeditie wil de bezoeker immers beNIEUWd maken om te komen luisteren naar gekende en minder gekende artiesten, om deze laatsten te leren kennen. Nekka-Nacht zet dit jaar de poorten wijd open voor jong talent en zal de enkele gevestigde waarden uitdagen om met deze talenten in unieke duetten te gaan, zo akoestisch en puur mogelijk.

Dit jaar kan je gaan kijken naar o.a. Kommil Foo, Hannelore Bedert, winnaar van de Nekka-Wedstrijd In een Discotheek, de Vlaamse kleinkunstgroep Yevgueni, de Zuid-Afrikaanse kleinkunstenaar Stefan Dixon, Tom Kestens en Aafke Romeijn.

Meer info:
www.nekka-nacht.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...