www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical Awards voor Thomas Acda, Schmidt-musical, Liesbeth List-musical en De Grote Drie

Vanavond werden in het AFAS Circustheater de Musical Awards uitgereikt. Daarbij ook enkele cabaretgerelateerde winnaars.

Thomas Acda heeft de Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical gewonnen. Hij speelt de rol van Tevye in ‘Fiddler on the Roof’. Acda won ook samen met David Middelhoff een Musical Award in de categorie Beste muziek/arrangementen voor de musical ‘De Marathon’, waar ze beiden de muziek voor schreven.

Simone Kleinsma won de Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical voor haar hoofdrol in de musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’. Marjolijn Touw won voor haar bijrol in deze musical.

Renée van Wegberg won de prijs voor beste actrice voor haar titelrol in Liesbeth List, de Musical.

De musical ‘De Grote Drie’ over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong, won de award in de categorie Beste musical klein. De rollen werden vertolkt door Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...