www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers De Humorklas bekend

De deelnemers van De Humorklas zijn bekend. Het zijn Amelie Albrecht, Ariane Van Hasselt, Ashley Verschaeve, Elias Van Dingenen, Eva Van Keer, Jeroen Maris, Mohsin Abbas, Stijn Verdegem en Yannick Noben.

Op 23 februari vindt de kwartfinale plaats in De Truukendoos in Harelbeke. De halve finale is op 18 april in CC Palette in Overpelt. Samen met gastdocenten Rob Vanoudenhoven en Raf Walschaerts begeleidt Han Coucke de leerlingen doorheen een aantal try-outs tot aan de finale op 30 mei in CC Asse.

In het verleden werd De Humorklas gewonnen door o.a. Sander VDV en Jens Dendoncker.

Meer info:
De Humorklas

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...