nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kevin Hart in Ziggo Dome én Sportpaleis Antwerpen

Kevin Hart, de kleine grote man van de Amerikaanse comedyscene, komt met zijn Irresponsible Worldtour naar Nederland. Op 24 augustus staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 25 augustus in Sportpaleis Antwerpen.

Zijn vorige tour ‘What Now?’, waarmee hij in 2016 ook in de Ziggo Dome stond, was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. De show werd uitgebracht als bioscoopfilm, haalde tientallen miljoenen binnen, en is nu te zien op Netflix. Eerdere shows van Kevin Hart als Seriously Funny, Laugh At My Pain en Let Me Explain braken ook verkooprecords aan aantallen tickets en bioscoopbezoeken.

Met zijn nieuwste show doet Hart daar nog eens een schepje bovenop. Tijdens ‘The Irresponsible Tour’ worden eerlijke verhalen over zijn leven en familie, hilarische anekdotes en geweldige grappen op het publiek afgevuurd. En dat alles in sneltreinvaart.

Kaartverkoop voor Ziggo Dome begint woensdag 31 januari om 18:00 uur.
www.ziggodome.nl

Kaartverkoop voor Sportpaleis Antwerpen start op vrijdag 2 februari om 10:00 uur.
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...