nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Spijkers met Koppen op het Leids Cabaret Festival

Ter ere van het 40-jarige bestaan van het Leids Cabaret Festival komt op 17 februari het NPOradio2-programma Spijkers met Koppen tussen 12.00 en 14.00 uur live uit vanuit de Leidse Schouwburg. Die avond is daar de finale.

In het eerste uur o.a. Jochem Myjer, enthousiast inwoner van Leiden en supporter van het festival. Daarnaast is Eva Rovers te gast. Zij schreef het boekje ‘Donker in het licht’ waarin negen cabaretiers aan het woord komen over hun drijfveren, dromen, angsten en frustraties bij het maken van een voorstelling. Ook de finalisten komen langs.
Verder o.a. cabaretsketches, live muziek en een column van Emilio Guzman (winnaar publieksprijs in 2010). De presentatie is in handen van Felix Meurders en Dolf Jansen (zelf oud-winnaar met Lebbis en Jansen i.o. in 1989).

De toegang is gratis, kaarten kunnen worden gereserveerd via:
leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.