www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geert Hoste werkt mee aan expo ‘Thuishaven’ in Red Star Line Museum

Van 21 september tot 21 oktober loopt de tentoonstelling ‘Thuishaven’ in het Antwerpse Red Star Line Museum. Dit museum vertelt het verhaal van de miljoenen Europeanen die moedig of wanhopig genoeg waren om hun oude leven achter te laten, op zoek naar een beter bestaan.

Voor het project van de expo ‘Thuishaven’ nodigt het museum ‘nieuwe Antwerpenaren’ uit om het verhaal over hun eerste vijf jaar in Antwerpen creatief en persoonlijk vertellen. Ze doen hiervoor een beroep op vijf ‘ambassadeurs’, oftewel vijf bekende personen, die in Antwerpen kwamen wonen en die hun verhaal delen in de tentoonstelling. Een van hen is comedian Geert Hoste, die getuigt over zijn eerste jaren als West-Vlaamse immigrant in Antwerpen. Enkele van deze verhalen van Hoste kan je nu al teruglezen op zijn facebookpagina.
www.facebook.com

Verder werken illustratrice Fatinha Ramos, kokkin Fatima Marzouki, student en Stampmedia-journalist Mohamed Barrie en innovator/ondernemer Deepak Mehta mee.

Het museum stuurt ook een verhalenbus op pad om zo onbekenden uit te nodigen om te getuigen en zo mee te werken aan deze expo.
www.redstarline.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...