nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nele Goossens in musical Zoo of Life

De Zoo van Antwerpen bestaat 175 jaar. Dit wordt gevierd met een speciale musical, Zoo of Life. Deze musical gaat over een familie die door dramatische omstandigheden een okapireservaat in Congo moet verlaten. Ze keren terug naar de zoo van Antwerpen waar zich een grappig en soms pakkend verhaal afspeelt met de familie, de verzorgers en de dieren in de hoofdrol.

De Vlaamse actrice en kleinkunstzangeres Nele Goossens gaat de rol van dierenverzorgster spelen. Ook actrice Janine Bischops, met wie Goossens momenteel in de theaters staat, vertolkt een rol. Andere rollen worden gespeeld door o.a. Ivan Pecnik (bekend van Tegen De Sterren Op), Warre Borgmans, Jelle Cleymans en zangeres Barbara Dex, naar wie de Barbara Dex Award, de prijs voor de slechtst geklede artiest op Eurosong, werd genoemd.

Zoo of Life is de eerste twee weken te zien in de Antwerpse Elisabethzaal, vlak naast de zoo. Wie een ticket voor de musical koopt, krijgt ook gratis toegang tot de dierentuin.

Meer info:
www.zooantwerpen.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon