nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Russell Peters in Ziggo Dome

De Canadese comedian Russell Peters komt op 30 april naar de Ziggo Dome met zijn Deported World Tour.

Peters is één van de populairste stand-up comedians van Amerika. Hij brak in 2004 door met een optreden in de Canadese comedyshow ‘Comedy Now!’. In 2007 verkocht hij als eerste comedian Toronto’s Air Canada Centre uit (16.000 tickets) en al snel volgden andere grote zalen zoals de O2 Arena (Londen) en Madison Square Garden (New York). In 2013 was hij de eerste comedian die een exclusieve deal maakte met Netflix voor het streamen van zijn ‘Notorious Tour’ comedyspecial en afgelopen jaar produceerde hij voor deze zender ook zijn eigen comedyshow ‘The Indian Detective’ met zichzelf in de hoofdrol.

Het is de derde keer dat Peters Nederland aandoet tijdens een wereldtour. Eerder stond hij in een uitverkochte AFAS Live en Rotterdam Ahoy. Met zijn vorige tour, Almost Famous, trok hij tijdens 200 shows maar liefst 300.000 fans richting zalen in 26 verschillende landen.

De kaartverkoop start vrijdag 9 februari om 10:00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...