www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Lebbis, Bart De Pauw, Wilfried Finkers

Het boek ‘De verwarde cavia’ van Paulien Cornelisse is in het Portugees verschenen: A Vida de Uma Porquinha-da-√ćndia no Escrit√≥rio. Later zal het boek ook nog in het Pools en Duits vertaald worden. Het is de eerste keer dat een boek van Cornelisse in een andere taal verschijnt – haar eerdere boeken konden niet vertaald worden aangezien deze over taal gingen.

Lebbis gaat een theatervoorstelling over Amsterdam maken, waarin hij aan de hand van anekdotes over Amsterdam en zijn bewoners gaat uitzoeken wat Amsterdam is, en of er een Amsterdammer bestaat. De voorstelling zal hij in mei 2019 in De Kleine Komedie spelen.

Na getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag heeft Bart De Pauw ontslag genomen als zaakvoerder van Koeken Troef!, het productiehuis dat hij zelf mee heeft opgericht. De echtgenote van De Pauw is nu de enige zaakvoerder.
Eerdere berichtgeving Zwartekat:
Bart De Pauw ontslagen door VRT

Wilfried Finkers zal nu zaterdag optreden tijdens De Bonte Buutmiddag van CV De Belhamels in Beltrum.
Meer info:
CV De Belhamels

Categorie: Divers, Van het boekenfront | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...