nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zuidafrikaanse prijs voor Stef Bos

Donderdag heeft Stef Bos tijdens een live TV Gala op de Zuid-Afrikaanse televisie de theaterprijs ‘Fiesta’ gekregen in de categorie Beste muziek theatervoorstelling 2017. Hij won deze prijs voor de solo-voorstelling KERN, waarmee hij momenteel te zien is in Nederland en BelgiĆ«.

In een reactie laat Bos weten: “Ongelofelijke eer om als songwriter uit de Lage Landen deze prijs te krijgen in een land dat onder mijn huid is gekropen met al zijn schoonheid en moeilijkheden. Deze prijs geeft het aangename gevoel dat de liefde wederzijds is. Zuid-Afrika was altijd een spiegel om te zien waar ik zelf vandaan kom en dat element speelde in de solovoorstelling KERN eigenlijk de hoofdrol.”

Meer info en speellijst:
www.stefbos.nl

foto: Ben Kleyn

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.