nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Toren C, Steven Brunswijk, Herman van Veen

Vanaf vrijdag 16 maart wordt de nieuwe zesde serie van Toren C met Maike Meijer en Margôt Ros uitgezonden op NPO3.

Steven Brunswijk wil stoppen met de naam ‘Braboneger’. Brunswijk heeft nu het gevoel dat hij door alle commotie niet meer groeit als cabaretier. Bovendien begint het typetje een last voor hem te worden; wat de bedoeling had om een brug te slaan tussen zwart en wit, wordt steeds meer een wig. ‘Braboneger’ komt ook niet meer voor in zijn meest recente theaterprogramma. Op 16 juni organiseert hij wel nog ‘Braboneger and Friends’ in het Willem II stadion in Tilburg met alleen maar Brabantse artiesten en cabaretiers.
Steven Brunswijk organiseert Braboneger and Friends

De zin ‘Hilversum III bestond nog niet’ uit het gelijknamige lied van Herman van Veen krijgt een plek in de nieuwe editie van de Dikke Van Dale, zo heeft hoofdredacteur Ton den Boon bekend gemaakt. ‘Hilversum III’ is inmiddels synoniem geworden voor een nostalgisch gevoel van het verleden waarin het allemaal beter was. Het nummer is een cover van “Lang scho nimma G’sehn” van de Duitse band Haindling – de Nederlandse tekst werd geschreven door Willem Wilmink.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...