nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Avond van de Kleinkunst met o.a. Herman van Veen, Paul Groot, Kiki Schippers

Op 10 april presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival in de Kleine Komedie de ‘Avond van de Kleinkunst’. Jonge kleinkunstenaars en talentvolle popmuzikanten maken een vervolglied op bestaande liedjes en die presenteren ze deze avond.

Veel Nederlandstalige klassiekers, zoals b.v. Anne van Herman van Veen of Oerend Hard van Normaal behoren tot ons cultureel erfgoed, maar ze hebben een open eind. Het zijn verhalen die niet helemaal zijn afgerond en die vragen om een antwoord. Dat antwoord wordt dus gegeven tijdens de Avond van de Kleinkunst: hoe is het vergaan met Anne? En met Bertus en Tinus uit Oerend Hard?

Het originele nummer zal in de meeste gevallen gezongen worden door de originele zangers zelf, én de vervolgliedjes door jonge kleinkunstenaars en talenvolle popmuzikanten.

Artiesten, die aan deze avond zullen meewerken, zijn o.a. Bennie Jolink, Kiki Schippers, VOF De Kunst, Anne van Veen, Jacques Herb, Nathalie Baartman, Paul Groot, Flip Noorman, Janse Bagge Bend en Mira.

Voor meer info en kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...