nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Russell Peters in Stadsschouwburg Antwerpen

Nadat eerder werd aangekondigd dat Russell Peters op 30 april in de Ziggo Dome zal optreden, werd vandaag ook bekend gemaakt dat hij (voor het eerst) naar België komt: op 2 mei staat hij met zijn Deported World Tour in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Peters is één van de populairste stand-up comedians van Amerika. Hij brak in 2004 door met een optreden in de Canadese comedyshow ‘Comedy Now!’. In 2007 verkocht hij als eerste comedian Toronto’s Air Canada Centre uit (16.000 tickets) en al snel volgden andere grote zalen zoals de O2 Arena (Londen) en Madison Square Garden (New York). In 2013 was hij de eerste comedian die een exclusieve deal maakte met Netflix voor het streamen van zijn ‘Notorious Tour’ comedyspecial en afgelopen jaar produceerde hij voor deze zender ook zijn eigen comedyshow ‘The Indian Detective’ met zichzelf in de hoofdrol.

De kaartverkoop start donderdag 15 februari om 11:00 uur.
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...