nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jens Dendoncker in Vlaamse stemmencast “Pieter Konijn”

Jens Dendoncker heeft de stem ingesproken van konijn Benjamin (links op de foto) in de film “Pieter Konijn”. Verder maken ook o.a. acteurs Sven De Ridder (Pieter Konijn, rechts op de foto) en Bill Barberis (Mr. Verhoef) deel uit van de stemmencast.

In de film loopt de vete tussen Pieter en Mr. Verhoef zodanig uit de hand dat ze reikt tot Lake District en Londen. De rivaliteit tussen hen is ontstaan wanneer Pieter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Verhoef, terwijl deze zijn tuin juist vrij van konijnen probeert te houden. Bovendien willen ze ook allebei het hart winnen van de dierenliefhebster die naast de deur woont.

“Pieter Konijn” is vanaf 28 maart 2018 te zien in bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...