www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ronald Snijders brengt single uit

Ronald Snijders heeft zijn eerste single uitgebracht met daarop twee liedjes: ‘Ik Hou Van Een Hert’ en ‘Het Gebouw’. De twee liedjes uit zijn huidige theaterprogramma ‘Welke show’ zijn opnieuw opgenomen in de studio en nu als ‘digitale hitsingle’ verkrijgbaar op iTunes en Spotify.
iTunes
Spotify

‘Welke show’ werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende theaterprogramma van afgelopen seizoen, en is tot en met 20 maart te zien in de theaters. Vanaf eind april begint hij met de try-outs van een nieuw programma.

Categorie: CD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.