nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stephen Lynch in Amsterdam en Antwerpen

De Amerikaanse muzikale comedian Stephen Lynch komt in juni naar Nederland en België: op 5 juni staat hij met de ‘My Old Heart Tour’ in de Arenbergschouwburg in Antwerpen en op 6 juni in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Stephen Lynch beschrijft zichzelf als een “muzikant gevangen in het lichaam van een comedian”. Zijn optredens zijn een mix van muziek en comedy. Zichzelf begeleidend op gitaar zingt hij popliedjes met verrassende wendingen.

De kaartverkoop voor beide shows begint op 16 februari om 10:00 uur.
www.ticketmaster.nl (Nederland)
www.livecomedy.be (België)

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...