nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen Zuidplein Cabaret Festival gaat deze week van start

Deze week gaat het elfde Griffioen Zuidplein Cabaret Festival van start.

Op vrijdag 16 en zaterdag 16 februari worden de halve finales gespeeld in Theater Zuidplein in Rotterdam. Daar strijden Pieter van Breevoort, Rima Kawuwung, Jeffrey Kleine Koerkamp, Anouk Kragtwijk & Jasper Swank, Prasad Postma, Lodewijk Schulte, Destin Sleutel en Oscar Smit om een plek in de finale op zaterdag 10 maart in Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar Cameretten 2015), Martijn Kardol (winnaar Leids Cabaret Festival 2016), Daan van der Hoeven (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2017).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

foto: Maxpix, creatieve fotografie

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.