www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra shows Jimmy Carr in Nederland

De populaire comedian Jimmy Carr zal twee extra shows in Nederland geven: met zijn ‘The Best Of Ultimate Greatest Hits World Tour’ komt hij op 19 november naar TivoliVredenburg (Utrecht) en op 24 november naar Muziekgebouw Eindhoven.

“Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe en soms grove grap na de andere. Speciaal voor deze Best Of tour verzamelde Jimmy Carr de beste grappen uit zijn 15-jarige carrière en schreef hij splinternieuw materiaal. Het resultaat is een hilarische voorstelling vol onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek.”

De kaartverkoop begint vrijdag 16 februari om 10.00 uur.
www.mojo.nl/evenementen/jimmy-carr

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...