www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Ali B, Johan Goossens

Een overzicht van de premières deze week, met: Ali B (foto), Johan Goossens.

Ali B met ‘Koorts’
Premiere: Diligentia in Den Haag, 21 feb 2018.

Ali B rapt en praat. Uiteraard. Want Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen. Af en toe naderen we het kookpunt. Maar Koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in De Kleine Komedie. Er geldt geen eigen risico.

Nog te zien tot en met 6 juni 2018.
speellijst

Johan Goossens met ‘Vlam’
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 23 feb 2018.

Johan houdt graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, idealen. Ook al is hij inmiddels de dertig al gepasseerd. Ook al heeft hij inmiddels een koophuis en een tafel waar geen vlekken op mogen. Hij heeft zelfs onderzettertjes, voor als iemand een biertje wil. Brandt het vuur nog wel zo hard, of is het slechts een waakvlam?

Johan wil de barricades wel op, maar heeft ook last van zijn rug. Hij vraagt zich af waar hij werkelijk nog voor staat. Persoonlijk en onweerstaanbaar grappig. Met rake observaties en superieure ironie. En natuurlijk weer prachtige liedjes.

Nog te zien tot en met 26 mei 2018.
speellijst

foto: Robert Dreischor

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.