nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Guga Baùl in “Alloo bij”

In het reportageprogramma “Alloo bij” van de Vlaamse commerciële zender VTM volgt presentator Luk Alloo iedere week een bekende Vlaming. Hij vraagt hen de kleren van het lijf en neemt zijn gasten mee naar plekken die ooit belangrijk voor hen waren, wat resulteert in ontboezemingen en revelaties, alsook warme en menselijke portretten.

Dinsdag volgt Luk Alloo comedian en stemmenimitator Guga Baùl, die momenteel weer meewerkt aan Tegen de sterren op (de Vlaamse TV Kantine). Alloo volgt Baùl meerdere dagen en praat met hem en zijn partner, actrice Tine Embrechts, over hun gezinsleven.

Baùl kijkt terug op zijn schooltijd in Oostende en gaat terug naar het zaaltje waar hij zijn eerste try-outs van zijn comedyshows heeft gedaan.

“Alloo bij” is dinsdag te zien op VTM om 21u45.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...